Aktif Konular Son 50 Konu
Aktif Kullanıcılar Aktif Kullanıcılar
Aktif Konular Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster Forum Üyelerini Göster
Forumu Ara Forumu Ara
Yardım Yardım

Giriş Giriş Yap
Forum Ana Sayfaya Git Forum
Download modülü Download modülü
Hızlı Erişim Menü Kişisel
Görevliler: Administrator,
TurkeyForum.info
      Kilitli ForumGENEL, GÜNCEL KONULAR
            Kilitli ForumDerin Konular (Tarih, Siyaset, Devlet)
                 Mesaj icon Konu Başlığı: Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında toplanıldı
Yanıt YazYeni Konu Gönder Giriş
F@RUK Menü Göster
Kıdemli Üye
Simge

Üye no: 2564
16.Eylül.2006

Aktiflik
100%
Kıdemli Üye

Alıntı F@RUK Cevapla Konu: Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında toplanıldı  Zaman: 29.Aralık.2009 Saat 00:55  Paylaş
    Font Boyut:

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında toplanıldı

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında saat 13.30'da başlayan toplantı sona erdi 

Bu yılın son MGK'sı yine bu yılın en kısa süren toplantısı olarak tarihe geçti.

Toplantı sonrası bir açıklama yapıldı ve şu ifadelere yer verildi: "Ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birliği ve huzurunu hedef alan terörün ve beslendiği ortamın tasfiyesine yönelik mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edileceği vurgulanmıştır. Çağdaş demokrasi ve hukuk ilkeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın, her zaman olduğu gibi sağduyulu davranacağına ve kardeşlik olgusunu zedeleyecek davranışlardan kaçınacağına duyulan güven bir defa daha teyit edilmiştir" denildi. Toplantıda ayrıca Kıbrıs sorunu, Irak'la ilişkiler ve AB ilişkilerinde gelinen noktanın değerlendirildiği belirtildi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, MGK ÜYESİ BAKANLARLA BİR ARAYA GELDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Güvenlik Kurulu (MGK) üyesi bakanlarla bir araya geldi.

Başbakan Erdoğan, Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından, Başbakanlık Resmi Konutu'na geçerek, kurul üyesi bakanlarla bir araya geldi.

Kaynak:
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=933214&title=mgk-toplantisi-sona-erdi
Gözyaşları ile yıkanan yüzden daha temiz yüz olamaz.
IP

Etiketler: Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında toplanıldı, 

Ethical Hacking - Güvenlik Eğitim Seti - TÜRKÇE  sniper  WEB GÜVENLİK  20.06.2010 11:24:57
  Nilgül Albümleri  REaliST  Yerli  14.05.2010 10:55:45
  1-21.Özel Güvenlik Temel Eğitim Sınavı Soruları  REaliST  Sınavlar  11.05.2010 10:31:37
  Pardus 2009 Kurulumu  REaliST  Görsel eğitimler (e-öğrenme)  28.04.2010 09:32:55
  Ultimatefe Program Arşivi - Katılımsız Program Kurulum Platformu  REaliST  DOWNLOAD  15.04.2010 18:50:50
  Chip GüvenLik Eğitim Seti  REaliST  WEB GÜVENLİK  06.04.2010 09:42:07
  Windows 7 Kurulumu  REaliST  Windows  31.03.2010 17:58:55
  Photoshop cs3 kurulumsuz  sniper  Grafik Tasarım (Programlar, Dersler)  23.03.2010 09:42:05
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla

TurkeyForum.info - Paylaşmak Özgürlüktür