Aktif Konular Son 50 Konu
Aktif Kullanıcılar Aktif Kullanıcılar
Aktif Konular Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster Forum Üyelerini Göster
Forumu Ara Forumu Ara
Yardım Yardım

Giriş Giriş Yap
Forum Ana Sayfaya Git Forum
Download modülü Download modülü
Hızlı Erişim Menü Kişisel
Görevliler: Administrator,
TurkeyForum.info
      Kilitli ForumGENEL, GÜNCEL KONULAR
            Kilitli ForumKonu Dışı
                 Mesaj icon Konu Başlığı: Bir Su Testi
Yanıt YazYeni Konu Gönder Giriş
F@RUK Menü Göster
Kıdemli Üye
Simge

Üye no: 2564
16.Eylül.2006

Aktiflik
100%
Kıdemli Üye

Alıntı F@RUK Cevapla Konu: Bir Su Testi  Zaman: 25.Ekim.2009 Saat 16:29  Paylaş
    Font Boyut:

Bir Su Testi

Çin'de bir Adam, her gün boynuna dayadığı kalın sopanın iki ucuna asili testilerle dereden su taşırmış evine.. Bu testilerden birinin yan kısmında çatlak varmış... Diğeri ise hiç kusursuz ve çatlaksızmış ve her seferinde bu kusursuz testi adamın doldurduğu suyun tümünü taşır, ulaştırırmış eve.. Ama her zaman boynunda taşıdığı testilerden çatlak olanı eve yari dolu olarak varırmış. İki sene her gün bu şekilde geçmiş. Adam her iki testiyi suyla doldurmuş AMA evine vardığında sadece 1,5 testi su kalırmış... Tabiki kusursuz, çatlaksız testi vazifesini mükemmel yaptığı için çok gururlanıyormuş... Fakat zavallı çatlağı olan kusurlu testi, çok utanıyormuş. Doldurulan suyun sadece yarısını eve ulaştırabildiği için de çok üzülüyormuş. İki yılın sonunda bir gün, görevini yapamadığını düşünen çatlak testi, ırmak kenarında adama şöyle demiş: "Kendimden utanıyorum. şu yanımdaki çatlak nedeniyle, sular eve gidene kadar akıp gidiyor.."

Adam gülümseyerek dönmüş testiye;

"Göremedin MI? Yolun senin tarafında olan kısmı çiçeklerle dolu.

Fakat kusursuz testinin tarafında hiç yok. Çünkü ben başından beri senin hergün O yolda ben su taşırken, sen onları suladın.. 2 senedir O güzel çiçekleri toplayıp, masamı süslüyorum. Sen kusursuz olsaydın, O çatlağın olmasaydı, evime böyle güzellik ve zarafet veremeyecektim diye cevap vermiş..

Her birimizin kendine has kusurları vardır. Hepimiz birer çatlak testiyiz.. Fakat sahip olduğumuz bu kusurlar
ve çatlaklardır hayatlarımızı ilginç yapan, mükafatlandıran, renklendiren

Kaynak:
Kaynak Belirtilmedi.
Gözyaşları ile yıkanan yüzden daha temiz yüz olamaz.
IP

Etiketler: Bir Su Testi, 

Yepyeni Bir Dizi-Film Sitesi  b.a.f.  Ftp adresleri / Site tanıtımları  09.09.2010 01:03:51
  Susana Light ile (Body-Fitness) Görsel Eğitim Seti  redleon32  Eğitim, Eğitim Sorunları  06.09.2010 13:41:03
  Zevkin Kitabı 2 (Pinoy Kamasutra 2) DVDRip XviD  redleon32  Yabancı Filmler  05.09.2010 15:03:18
  zevkli bir oyun indirme sitesi  blacksite34  Ftp adresleri / Site tanıtımları  01.09.2010 23:19:41
  Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Fragmanı  redleon32  Dizi Filmler  01.09.2010 15:46:08
  30 Ağustos Kutlu Olsun  REaliST  İstek Öneri Şikayet Kutlama vb Konular  30.08.2010 11:34:10
  Eyvah Eyvah Filminden Çıkartılmış Birbirinden Komik Sahneler  redleon32  Türkçe Filmler  28.08.2010 17:08:53
  Yeni Bir oluşum : Kadın Sitesi  b.a.f.  Ftp adresleri / Site tanıtımları  21.08.2010 12:55:20
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla

TurkeyForum.info - Paylaşmak Özgürlüktür