![]() |
|
| Hızlı Erişim | Menü | Kişisel |
| Görevliler: | Administrator, |
TurkeyForum.info GENEL KÜLTÜR Edebiyat Konu Başlığı: Seni seviyorum!
|
TFM
Yönetici ![]() Site Ortağı Üye no: 984 Cinsiyet: Erkek , 0 Rh + Konum: Topraktan # 02.Mart.2006 Mesaj: 1659 ![]()
|
![]() Zaman: 18.Eylül.2009 Saat 01:37
|
|||
|
Çok güzel bu...
|
||||
|
Lideri lider yapan yanında gönül bağıyla bağlanmış dostlarıdır.
Yerim Belli Yurdum Belli... Yerim TF Yurdum TF... |
||||
|
||||
|
||||
Busr@
Moderatör SeNi SeViYoRuMmm... Üye no: 2363 , 0 Rh + Konum: Kocaeli 16.Ağustos.2006 Mesaj: 680 ![]()
|
![]() Zaman: 18.Eylül.2009 Saat 13:14
|
|||
|
Seni seviyorum!
Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman; Üzüntülerimi alıp,onların yerine Şimdiye kadar hiç kimsenin veremediği O güzellikleri,o sıcaklığı o içtenlik ışığını Bana hissettirmeyi başardığın için..... bencede cok güzel.... |
||||
|
'BENİM İCİN EN BÜYÜK MUTLULUK BEN ÖLDÜKTEN SONRA BENİ HATIRLAYACAĞINI DÜŞÜNMEMDİR.
FAKAT BENİ HATIRLAMAK SANA ACI VERECEK OLURSA SENİN TARAFINDAN UNUTULMAYADA RAZIYIM' |
||||
|
||||
|
||||
Busr@
Moderatör SeNi SeViYoRuMmm... Üye no: 2363 , 0 Rh + Konum: Kocaeli 16.Ağustos.2006 Mesaj: 680 ![]()
|
![]() Zaman: 03.Kasım.2009 Saat 22:02
|
|||
|
canım yani insan bi yorum yapar dimi küsüyorm bakkkkkkk
|
||||
|
'BENİM İCİN EN BÜYÜK MUTLULUK BEN ÖLDÜKTEN SONRA BENİ HATIRLAYACAĞINI DÜŞÜNMEMDİR.
FAKAT BENİ HATIRLAMAK SANA ACI VERECEK OLURSA SENİN TARAFINDAN UNUTULMAYADA RAZIYIM' |
||||
|
||||
|
||||
F@RUK
Kıdemli Üye Üye no: 2564 Konum: Kocaeli 16.Eylül.2006 Mesaj: 3361 ![]()
|
![]() Zaman: 03.Kasım.2009 Saat 22:10
|
|||
|
canım benim kusura bakma bu konuyu daha yeni bakıyorum valla canım ben sana karşı olan sevgimi sözlerle ifade edemiyorum eger duymak istiyorsanda kafanı göğüsüme koy kalbimin atışını dinle o sana duymak istediğin herşeyi anlatır
|
||||
|
Gözyaşları ile yıkanan yüzden daha temiz yüz olamaz.
|
||||
|
||||
|
||||
Busr@
|
![]() Zaman: 03.Kasım.2009 Saat 22:12
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
|
||
Forum Atla |
||
| TurkeyForum.info - Paylaşmak Özgürlüktür
|