Aktif Konular Son 50 Konu
Aktif Kullanıcılar Aktif Kullanıcılar
Aktif Konular Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster Forum Üyelerini Göster
Forumu Ara Forumu Ara
Yardım Yardım

Giriş Giriş Yap
Forum Ana Sayfaya Git Forum
Download modülü Download modülü
Hızlı Erişim Menü Kişisel
Görevliler: Administrator,
TurkeyForum.info
      Kilitli ForumGENEL, GÜNCEL KONULAR
            Kilitli ForumKonu Dışı
                 Mesaj icon Konu Başlığı: Şampiyonun cinsiyeti şok etti
Yanıt YazYeni Konu Gönder Giriş
F@RUK Menü Göster
Kıdemli Üye
Simge

Üye no: 2564
16.Eylül.2006

Aktiflik
100%
Kıdemli Üye

Alıntı F@RUK Cevapla Konu: Şampiyonun cinsiyeti şok etti  Zaman: 11.Eylül.2009 Saat 14:34  Paylaş
    Font Boyut:

Şampiyonun cinsiyeti şok etti

Dünya yampiyonu kadın mı erkek mi? Araştırma yapıldı ve ortaya çıkan sonuç şoke etti. Kadın diyen de erkek diyen de haklı...

Dünya şampiyonu atlet Semenya'nın hermafrodit, yani çift cinsiyetli, olduğu iddia edildi. Bugün yayınlanan raporlara göre altın madalya sahibi Güney Afrikalı Semenya'nın (18) hem kadın hem erkek cinsel organlarına sahip olduğu belirtiliyor.

HEM KADIN HEM ERKEK

Dünya Atletizm Şampiyonası'nda bayanlar 800 metrede altın madalya kazanmasına rağmen cinsiyeti ile ilgili tartışmalar bitmeyen ve test sonuçları merakla beklenen Güney Afrikalı atlet Caster Semenya'nın hem erkek, hem de dişi organları taşıdığı iddia edildi

İngiliz Daily Telegraph gazesinin haberine göre, henüz kamuoyuna açıklanmayan test sonuçlarının Semenya'nın normalden üç kat fazla erkeklik hormonuna sahip olduğunu gösterdiği belirtildi.

MADALYA ELİNDEN ALINABİLİR

Semenya'nın 800 metrelik inanılmaz koşusunun ardından bu testleri isteyen Uluslararası Atlet Federasyonu'na yakın kaynaklar, bu sonucun madalyanın elinden alınması anlamına gelebileceğini belirtiyorlar.

İddiaya göre Semenya'nın rahmi veya yumurtalıkları var fakat vücudunun iç kısmında testosteron yani erkeklik hormonu salgılayan testisleri de var.

IAAF tarafından diskalifiye edilmesinin beklendiği vurgulanan Semenya'ya raporun sonuçlarına ameliyat olmasının önerileceği çünkü durumunun ciddi sağlık riskleri taşıdığı da iddialar arasında yer aldı.

Kaynak:
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=206975&page=1
Gözyaşları ile yıkanan yüzden daha temiz yüz olamaz.
IP
Busr@ Menü Göster
Moderatör
Simge
SeNi SeViYoRuMmm...
Üye no: 2363 , 0 Rh +
16.Ağustos.2006

Aktiflik
92%
Moderatör

Alıntı Busr@ Cevapla Zaman: 11.Eylül.2009 Saat 16:11

yarışmaya almadan önce bakmıyolarmı kazandıktan sonra olay oluyo

'BENİM İCİN EN BÜYÜK MUTLULUK BEN ÖLDÜKTEN SONRA BENİ HATIRLAYACAĞINI DÜŞÜNMEMDİR.       
FAKAT BENİ HATIRLAMAK SANA ACI VERECEK OLURSA SENİN TARAFINDAN UNUTULMAYADA RAZIYIM'
IP

Etiketler: Şampiyonun cinsiyeti şok etti, 

Ayıp Ettik - Cinselliğin Komedisi 2008  REaliST  FİLM / VİDEO PAYLAŞIM  30.04.2010 09:56:37
  Tata nano yolda infilak etti  REaliST  Otomobiller  02.04.2010 10:53:00
  Kötü Kedi Şerafettin  REaliST  e-kitaplar  02.04.2010 10:45:49
  Cim Bomda şok üstüne şok  F@RUK  Galatasaray  07.01.2010 11:16:46
  İşte Nuri Alçonun mağdur ettiği kadınlar!  swordman  FİLM / VİDEO PAYLAŞIM  05.01.2010 13:54:33
  Taberânînin rivayet ettigine göre  F@RUK  Dini Bilgiler  17.12.2009 13:04:02
  Şampiyonun cinsiyeti şok etti  F@RUK  Konu Dışı  11.09.2009 14:34:54
  Microsoft tan şok karar  REaliST  BİLGİSAYAR, TEKNOLOJİ VE İNTERNET DÜNYASI  12.06.2009 19:24:38
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla

TurkeyForum.info - Paylaşmak Özgürlüktür