Aktif Konular Son 50 Konu
Aktif Kullanıcılar Aktif Kullanıcılar
Aktif Konular Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster Forum Üyelerini Göster
Forumu Ara Forumu Ara
Yardım Yardım

Giriş Giriş Yap
Forum Ana Sayfaya Git Forum
Download modülü Download modülü
Hızlı Erişim Menü Kişisel
Görevliler: Administrator,
TurkeyForum.info
      Kilitli ForumGÜVENLİK
            Kilitli ForumWEB GÜVENLİK
                 Mesaj icon Konu Başlığı: Türkiye'nin ilk 'Hacker Savunma Timi'
Yanıt YazYeni Konu Gönder Giriş
S@rr@f Menü Göster
Acemi
Simge

Üye no: 2851
26.Ekim.2006

Aktiflik
100%
Acemi
Şeref Madalyası
Alıntı S@rr@f Cevapla Konu: Türkiye'nin ilk 'Hacker Savunma Timi'  Zaman: 17.Temmuz.2008 Saat 08:06  Paylaş
    Font Boyut:

Türkiye'nin ilk 'Hacker Savunma Timi'

Türkiye'nin EC-Council Distribütör denetimindeki ilk CEH sertifikasyon eğitimine finans, kamu ve bilimsel kuruluşlarda çalışan 13 profesyonel katıldı.

EC-Council Türkiye distribütörü AcademyTech yönetiminde CEH (Certified Ethical Hacker) eğitimleri başladı. Türkiye’nin önde gelen finans kurumlarında ve bilimsel araştırma ve kamu kuruluşlarında görev yapmakta olan 13 bilgi teknolojileri profesyonelinin katıldığı ilk CEH eğitimi geçtiğimiz hafta tamamlandı. 5 gün süren eğitim boyunca katılımcılar, kötü niyetli bilgisayar korsanları tarafından bilgisayar sistemlerine ve iletişim ağlarına yapılabilecek saldırılar ve saldırıları engellemek için yapılması gerekenler hakkında teorik ve uygulamalı olarak bilgilendirildi.

CEH sertifikasyonuna sahip BT personeline sahip olmanın finans, telekomünikasyon ve kamu kuruluşları başta olmak üzere her türlü büyük ölçekli firmanın kurumsal bilgi sistemlerinin güvenliği açısından hayati önem taşıdığını belirten AcademyTech Genel Müdürü Özcan Yıldız, “Günümüzde bilgisayar korsanlarının kurumsal sistemlere ve ağlara yönelik saldırılarını engelleyebilmek için standart sertifikasyon eğitimleri yetersiz kalıyor. Dünyanın en yaygın güvenlik sertifikasyon programı CEH, katılımcılara bilgisayar korsanlarının düşünme yöntemlerini göstererek katılımıcıları, korumakla görevli oldukları sistemlere saldırganların gözünden bakabilecek şekilde eğitiyor” dedi.

AcademyTech’in CEH ve diğer EC-Council sertifikasyon programı eğitimleri, yaz boyunca düzenli olarak devam edecek.

Kaynak:
[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/1508/imageser6.jpg" />
IP

Etiketler: Türkiye'nin ilk 'Hacker Savunma Timi', 

Türkiyenin ilk kurumsal sosyal platformu Cuenix.com 5 Eylül de yayında!  b.a.f.  Ftp adresleri / Site tanıtımları  25.08.2010 14:48:06
  Netdirekt sınırsız q6600 kampanyası (%33 indirimli, ilk ay 139 TL)  corro123  DONANIM  11.08.2010 01:59:25
  Netdirekt sınırsız q6600 kampanyası (%33 indirimli, ilk ay 139 TL)  corro123  WEBMASTER  11.08.2010 01:58:47
  Netdirekt sınırsız q6600 kampanyası (%33 indirimli, ilk ay 139 TL)  corro123  BİLGİSAYAR, TEKNOLOJİ VE İNTERNET DÜNYASI  11.08.2010 01:57:48
  Estetik Plastik Cerrah Doç Dr Ufuk Bilkay  b.a.f.  Ftp adresleri / Site tanıtımları  27.07.2010 23:14:15
  KRAV MAGA - İsrail Savunma Sanatı  REaliST  Görsel eğitimler (e-öğrenme)  22.05.2010 10:03:10
  Yaman Tilki - 2009 - BRRip  sniper  Animasyon, Çizgi Film, Belgesel  15.05.2010 11:22:43
  Atlas İlkumut AÖF Açıköğretim Genel Matematik Görsel Eğitim Seti  REaliST  Görsel eğitimler (e-öğrenme)  10.04.2010 12:42:30
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla

TurkeyForum.info - Paylaşmak Özgürlüktür